همانطور که می دانید کارت های حافظه یا کارت های SD دستگاه هایی هستند که برای ذخیره اطلاعات در گوشی های هوشمند یا دوربین ها استفاده می شوند. اکثر سیستم های کامپیوتری و لپ تاپ ها قابلیت اتصال مستقیم به SD Card را ندارند و برای انتقال اطلاعات از رم به کامپیوتر باید از ابزاری به نام Ram Reader استفاده کرد.
گاهی اوقات ممکن است هنگام استفاده از RAM Reader با مشکل عدم شناسایی توسط کامپیوتر مواجه شوید. در این مقاله از آرانکوویت به بررسی راه های حل این مشکل می پردازیم. با ما همراه باشید.
گاهی ممکن است مشکل از کابل یا خود رم ریدر باشد. برای بررسی صحت رم ریدر می توانید موارد زیر را بررسی کنید:
1. ابتدا رم ریدر را به سیستم کامپیوتری دیگری متصل کنید. اگر اطلاعات به درستی نمایش داده شد مشکل از سیستم شماست و باید روش های ذکر شده در ادامه مقاله را بررسی کنید.
2. رم خود را با یک رم ریدر دیگر به سیستم متصل کنید. در این صورت اگر اطلاعات به درستی نمایش داده شود مشکل از خود رم ریدر است و با خرید رم ریدر جدید می توانید اطلاعات خود را به کامپیوتر مورد نظر منتقل کنید.
3. در برخی موارد، رم ممکن است مختل شود. اگر رم ریدر شما با سایر رم ها به درستی کار می کند، ممکن است مشکل از رم باشد.
ویژگی عیب یاب در ویندوز 10 می تواند به طور خودکار مشکلات سیستم را تشخیص دهد. همچنین می توانید از این سیستم عیب یابی برای بررسی مشکلات مربوط به عدم شناسایی قطعه استفاده کنید. برای انجام این کار به صورت زیر عمل می کنیم:
1. ابتدا وارد کنترل پنل شوید. سپس بر روی گزینه Troubleshooting کلیک کنید. اگر این عبارت جزو گزینه ها نیست، می توانید با انتخاب حالت Small Icons به این ابزار دسترسی داشته باشید.
2. در مرحله بعد در قسمت Hardware and Sound بر روی گزینه Configure a Device کلیک کرده و در صفحه باز شده گزینه Next را انتخاب کنید. در این حالت ویندوز به طور خودکار مشکلات درایورهای سخت افزار را بررسی کرده و هر گونه مشکل را برطرف می کند.
یکی دیگر از دلایل عدم شناسایی رم ریدر در سیستم های کامپیوتری، آپدیت نشدن کارت درایور رم ریدر است. می توانید به طور خودکار درایورهای سیستم خود را با نرم افزارهایی مانند Easy Driver به روز کنید. برای انجام این کار موارد زیر را انجام می دهیم:
1. پس از نصب نرم افزار Easy Driver، آن را باز کنید. در صفحه اول برنامه بر روی گزینه Scan Now کلیک کنید.
2. برنامه به طور خودکار درایورهای موجود را بررسی می کند. پس از اسکن با انتخاب گزینه Update All می توانید تمامی درایورهای خود را به روز کنید.
3. پس از آپدیت، یکبار سیستم خود را ریستارت کرده و رم ریدر را مجددا به آن وصل کنید. مشکل عدم شناسایی به احتمال زیاد حل خواهد شد.
در برخی از سیستمهای رایانهای، ویندوز نمیتواند درایو را مجدداً باز کند، زیرا نامی به RAM reader اختصاص نمیدهد. تقریباً همه درایوهای ویندوز با یک نام برچسب گذاری شده اند و گاهی اوقات به دلیل خرابی سیستم ممکن است مجبور شوید نام یک درایو را به صورت دستی مشخص کنید. برای این کار موارد زیر را انجام می دهیم:
1. ابتدا روی Start کلیک راست کرده و از منوی باز شده گزینه Disk Management را انتخاب کنید.
2. همه درایوها باید یک نام انحصاری داشته باشند. اگر رم ریدر شما نامی ندارد، روی آن کلیک راست کرده و Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید.
3. در صفحه باز شده بر روی گزینه ADD کلیک کنید و یک نام انحصاری مانند: H را انتخاب کنید و در نهایت OK را بزنید.
گاهی اوقات ممکن است گزینه فراخوانی RAM reader از تنظیمات BIOS غیرفعال باشد. در این صورت می توانید بایوس سیستم خود را روشن کرده و گزینه Media Card Reader را انتخاب کنید، آن را روشن یا فعال کنید.
در این مقاله به بررسی روش های حل مشکل عدم شناسایی رم ریدر در سیستم های کامپیوتری پرداختیم. اگر بعد از تمام مراحل بالا هنوز رم ریدر قابل تشخیص نیست، به احتمال زیاد مشکل از خود قطعه است و باید به فکر خرید یک رم ریدر جدید باشید. اگر در انجام مراحل فوق مشکل جدی دارید می توانید از طریق فرم زیر با ما در تماس باشید.