برای هر مشکلی در فروشگاه مایکروسافت (Microsoft Store) راه حلی وجود دارد. برخی از راه حل ها آسان هستند و برخی دیگر به صبر نیاز دارند.
احتمالاً دیدهاید که فروشگاه مایکروسافت (که قبلاً به نام Windows Store شناخته میشد) در صورت نیاز مسدود میشود یا نتوانستهاید برنامه مورد نظر خود را دانلود کنید. در این مقاله شما را با ترفندهایی آشنا می کنیم که می تواند مشکلات مختلف فروشگاه مایکروسافت را حل کند. پس تا پایان این مقاله آموزشی با آرانکووین همراه باشید.
مایکروسافت یک عیب یاب اختصاصی دارد که می تواند رایانه شما را برای تشخیص مشکلات مختلف و ارائه راه حل اسکن کند. اگر در فروشگاه مایکروسافت با مشکل کوچکی مواجه شدید، در بیشتر مواقع این سیستم عیب یابی مشکل شما را به صورت خودکار برطرف می کند.
برای دسترسی به سیستم عیب یابی کافیست دکمه های Win + I را فشار دهید تا وارد تنظیمات ویندوز شوید. سپس به Update & Security > Troubleshoot بروید. در لیستی که مشاهده می کنید، Windows Store Apps را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید. حالا روی Run the troubleshooter کلیک کنید.
با این کار پنجره ای برای اسکن و تشخیص مشکلات باز می شود. این اسکن تنها چند دقیقه به طول می انجامد.
اگر سیستم عیب یابی مشکلی را تشخیص دهد، راه حل هایی را در اختیار شما قرار خواهد داد. بسته به مشکل، سیستم عیب یابی ممکن است به طور خودکار آن را برطرف کند یا یک آموزش گام به گام به شما ارائه دهد.
البته سیستم عیب یابی ویندوز برای حل همه مشکلات کار نمی کند، اما حداقل می تواند سرنخ خوبی به شما بدهد که مشکلات کجاست. پس حتما نگاهی به آن بیندازید.
ممکن است عجیب به نظر برسد، اما اگر تاریخ و ساعت رایانه شما صحیح نباشد، فروشگاه مایکروسافت ممکن است اصلاً باز نشود. این به این دلیل است که فروشگاه می خواهد بداند آیا زمانی که نظارت می کند با زمان رایانه شما مطابقت دارد یا خیر.
برای اطمینان از درست بودن زمان، وارد تنظیمات ویندوز شده و به Time & Language اشاره کنید. مطمئن شوید که منطقه زمانی شما به درستی انتخاب شده است (برای ایران GMT +3: 30). سپس Set the time را به صورت خودکار خاموش کرده و دوباره آن را روشن کنید تا دوباره زمان تنظیم شود.
می توانید برنامه های ویندوز را ریست کنید. با این کار اطلاعات ذخیره شده در آنها پاک می شود و آنها به حالت پیش فرض باز می گردند. البته باید بدانید که در حین پاک کردن تنظیمات قبلی، با ریست کردن فروشگاه مایکروسافت، هیچ یک از اپلیکیشن های خریداری شده یا نصب شده را از دست نخواهید داد.
برای این کار ابتدا وارد تنظیمات ویندوز شوید. سپس روی Apps کلیک کنید و به فروشگاه مایکروسافت برسید. به گزینه های Advanced> Reset بروید. برای دریافت پیام هشدار روی این قسمت کلیک کنید. برای تکمیل فرآیند مجددا روی Reset کلیک کنید.
پاک کردن حافظه پنهان مایکروسافت استور گاهی اوقات می تواند راه زیادی در حل نصب یا به روز رسانی برنامه ها داشته باشد. به طور کلی، پاک کردن کش همیشه یکی از مهم ترین راه های رفع مشکلات ویندوز بوده است.
برای پاک کردن کش مایکروسافت استور، کافیست کلیدهای Win + R را نگه دارید تا پنجره Run ظاهر شود. Wsreset.exe را در اینجا جستجو کرده و سپس روی OK کلیک کنید. با این کار یک پنجره دستوری سیاه و سفید در مقابل چشمان شما باقی می ماند.
اما در این شرایط، مطمئن باشید که ویندوز در حال پاک کردن کش مایکروسافت استور در رایانه شماست. حدود ده ثانیه پس از ظاهر شدن صفحه سیاه، کش مایکروسافت استور پاک شده و به طور خودکار راه اندازی مجدد می شود.
اگر با Update Store یا خود برنامه های ویندوز مشکل دارید، ممکن است ایده خوبی باشد که اجزای Windows Update را بازنشانی کنید. خوشبختانه یک ابزار اتوماسیون آماده برای این کار وجود دارد که می توانید از وبسایت رسمی مایکروسافت آن را دانلود کنید.
فایل فشرده را دانلود کرده و سپس آن را استخراج کنید. روی فایل ResetWUEng.cmd راست کلیک کنید، سپس روی Run as administrator کلیک کرده و دستور را اجرا کنید.
سپس دکمه Y و سپس Enter را فشار دهید. سپس دکمه 2 را فشار دهید تا گزینه Resets the Windows Update Components را انتخاب کنید و در نهایت دوباره آن را فشار دهید و منتظر بمانید تا فرآیند به پایان برسد. انجام این کار شانس نسبتا خوبی برای حل مشکل شما با فروشگاه مایکروسافت خواهد داشت.
اگر هنگام اجرای مایکروسافت استور در اتصال یا اجرای (یا به روز رسانی) برنامه ها با مشکل مواجه شدید، ممکن است بخواهید مشکل را با ویرایش رجیستری حل کنید. اگر قصد انجام این کار را دارید، حتماً مراحل زیر را “با دقت” دنبال کنید زیرا انجام این کار به تنهایی مشکلات بیشتری را برای ویندوز ایجاد می کند.
برای شروع، Win + R را فشار دهید تا اجرا شود. سپس عبارت regedit را جستجو کرده و OK کنید. اکنون ویرایشگر رجیستری در مقابل شما باز می شود. از پوشه های سمت چپ برای رسیدن به پایین استفاده کنید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\NetworkList\Profiles
روی Profiles راست کلیک کنید، گزینه Permissions را انتخاب کرده و در نهایت روی Advanced کلیک کنید. در ادامه تیک Replace all child object permission entries with inheritable permission entries from this object را زده و در نهایت Ok را بزنید.
اکنون سیستم خود را یکبار ریستارت کرده و بررسی کنید که آیا مشکل حل شده است یا خیر.
استفاده از پروکسی ممکن است در فروشگاه مایکروسافت تداخل ایجاد کند. بنابراین اگر از پروکسی استفاده می کنید، بهتر است آن را غیرفعال کنید.
برای بررسی این موضوع وارد تنظیمات ویندوز شده و به Network & Internet> Proxy بروید. در بخش تنظیم دستی پروکسی، مطمئن شوید که استفاده از سرور پراکسی خاموش است.
برنامه Microsoft Store به راحتی از ویندوز حذف نمی شود، بنابراین گاهی اوقات راه اندازی و ثبت مجدد می تواند به حل مشکلات آن کمک کند. برای انجام این کار، powershell را از جستجوی ویندوز باز کنید و سپس آن را به عنوان Run as administrator اجرا کنید.
در مرحله بعد، اگر از ویندوز 10 استفاده می کنید، کد زیر را در PowerShell وارد کنید و سپس Enter را فشار دهید:
“& {$manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + ‘\AppxManifest.xml’ ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}”
اگر از ویندوز 8 استفاده میکنید کد زیر را استفاده نمایید:
Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML
اکنون می توانید PowerShell را ببندید و فروشگاه را باز کنید. امیدواریم مشکل مایکروسافت استور شما از این طریق حل شود.
در این مقاله، هشت ترفند اصولی برای حل مشکلات مایکروسافت استور و برنامه ها در ویندوز 10 را توضیح دادیم. اصولی که بیان شد، برای همهی سیستم های خانگی کاربرد دارد. امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. فراموش نکنید سوالات و پیشنهادات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.