آپدیت یا به روز رسانی در ویندوز 10 یک عملیات بسیار مهم برای بهینه سازی و رفع مشکلات سیستم عامل است. در واقع مایکروسافت در مدت زمان کوتاهی آپدیت های مورد نیاز ویندوز را ارائه خواهد کرد. کاربران با دریافت و نصب این آپدیت ها می توانند ویژگی های جدیدی را به سیستم خود اضافه کنند.
در برخی موارد، ممکن است در دریافت بهروزرسانیهای ویندوز با مشکل مواجه شوید. در این صورت دریافت آپدیت های جدید مایکروسافت برای سیستم شما دچار اختلال می شود و ممکن است هنگام دانلود با خطا مواجه شوید.
در این مقاله می خواهیم راه های رفع مشکلات آپدیت در سیستم عامل ویندوز 10 را بررسی کنیم. با آرانکوین همراه باشید.
همانطور که می دانید در سیستم عامل ویندوز 10 عملیات به روز رسانی به صورت خودکار انجام می شود. در واقع پس از اتصال کامپیوتر به اینترنت و در صورت وجود آپدیت جدید، ویندوز به صورت خودکار آن را دانلود می کند.
میتوانید بهروزرسانیها را بهصورت دستی از طریق بخش تنظیمات ویندوز بررسی کنید. برای این کار ابتدا کلیدهای ترکیبی Win + I را فشار داده و وارد قسمت تنظیمات شوید. سپس بر روی گزینه update & security کلیک کنید. در صفحه باز شده با انتخاب گزینه Check For Updates می توانید آخرین آپدیت های موجود برای سیستم خود را مشاهده کنید.
از طرفی با رفتن به قسمت Update Assistant در وبسایت مایکروسافت و انتخاب گزینه Update Now می توانید عملیات به روز رسانی سیستم را به صورت دستی انجام دهید.
به خاطر داشته باشید که در برخی موارد فایل های موجود در پوشه SoftwareDistribution ممکن است در روند به روز رسانی اختلال ایجاد کنند. برای رفع مشکل، می توانید این پوشه را از C: WindowsSoftwareDistribution حذف کنید.
Troubleshooter ابزاری بسیار کاربردی برای شناسایی و رفع مشکلات سیستم عامل ویندوز 10 است. با اجرای این ابزار می توانید تمامی مشکلات و اختلالات ایجاد شده در داخل کامپیوتر خود را شناسایی و برطرف کنید.
طبق گزارشات کاربران، ابزار Troubleshooter یک راه مناسب برای عیب یابی به روز رسانی های ویندوز است. برای استفاده از این روش ابتدا Troubleshooter را از قسمت جستجوی ویندوز تایپ کرده و وارد این قسمت شوید. سپس بر روی گزینه Additional troubleshooters کلیک کنید.
در صفحه باز شده ابتدا بر روی Windows Update کلیک کنید. سپس با انتخاب گزینه Run the troubleshooter اسکن مشکلات مربوط به قسمت آپدیت ویندوز آغاز می شود.
یکی دیگر از دلایل عدم دریافت آپدیت در ویندوز 10، غیرفعال بودن سرویس Windows Updates است. برای بررسی این موضوع ابتدا کلیدهای ترکیبی Win + R را فشار داده و وارد محیط Run شوید. سپس services.msc را در کادر وارد کرده و سپس روی OK کلیک کنید.
در صفحه باز شده عبارت Windows updates را پیدا کرده و روی آن راست کلیک کنید. سپس گزینه Properties را انتخاب کرده و وارد قسمت تنظیمات این سرویس شوید. در صفحه باز شده گزینه Startup type را به حالت Automatic تغییر دهید. در نهایت، اگر سرویس روی Stop تنظیم شده بود، آن را به Start تغییر دهید.
یکی دیگر از دلایل عدم امکان دریافت آپدیت در سیستم عامل ویندوز 10، فعال بودن گزینه Metered Connection است. در واقع این قابلیت برای جلوگیری از دریافت خودکار آپدیت های ویندوز هنگام اتصال به وای فای است. برای غیرفعال کردن Metered Connection، موارد زیر را انجام دهید:
1. ابتدا کلیدهای ترکیبی Win + I را فشار داده و وارد قسمت تنظیمات ویندوز شوید. سپس روی Network and Internet کلیک کنید.
2. در صفحه باز شده ابتدا روی عبارت Wi-Fi در منوی سمت چپ کلیک کرده و سپس گزینه Manage known Networks را انتخاب کنید.
3. در نهایت بر روی اتصال WiFi که به آن متصل هستید کلیک کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید. در این قسمت باید تیک Set as Metered Connection را غیرفعال کنید.
در این مقاله به بررسی راه هایی برای رفع عدم امکان به روز رسانی سیستم عامل ویندوز 10 پرداختیم. به طور معمول، سیستم عامل ویندوز به روز رسانی های حیاتی را به طور منظم انجام می دهد. با این حال، اگر مشکل شما همچنان ادامه دارد این مقاله می تواند به شما کمک کند. اگر در مورد این مقاله به راهنمایی بیشتری نیاز دارید، می توانید سوالات و نظرات خود را از طریق فرم نظرات با ما در میان بگذارید.