Windows Defender ابزاری بسیار مفید برای شناسایی و حذف انواع ویروس های کامپیوتری برای کاربران ویندوز 10 است. این نرم افزار که توسط زبان قدرتمند C++ پایه گذاری شده است، می تواند انواع بدافزارها و ویروس هایی را که به سیستم نفوذ می کنند را شناسایی کرده و از ورود آنها به کامپیوتر جلوگیری کند.
امنیت را می توان به عنوان یکی از مهمترین پارامترها در یک سیستم کامپیوتری نام برد. با پیشرفت سیستم های کامپیوتری، تروجان ها و ویروس های بسیار خطرناکی طراحی و تولید شده اند. وظیفه اصلی ویروس ها و تروجان ها دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران و غیرفعال کردن یک سیستم کامپیوتری است که متاسفانه بسیاری از کاربران به این بدافزار آلوده شده اند.
Windows Defender ابزاری بسیار مفید برای شناسایی و حذف انواع ویروس های کامپیوتری برای کاربران ویندوز 10 است. این نرم افزار که توسط زبان قدرتمند C++ پایه گذاری شده است، می تواند انواع بدافزارها و ویروس هایی را که به سیستم نفوذ می کنند را شناسایی کرده و از ورود آنها به کامپیوتر جلوگیری کند.
نحوه کار با این برنامه بسیار آسان است. در واقع Windows Defender همیشه در پس زمینه سیستم در حال اجراست و به محض مشاهده مورد مشکوک به کاربر اطلاع می دهد. در این مقاله می خواهیم نحوه استفاده از این آنتی ویروس قدرتمند را بررسی کنیم. با آرانکووین همراه باشید.
برای دسترسی به این آنتی ویروس قدرتمند در ویندوز 10 کافیست Defender را در کادر جستجوی ویندوز تایپ کرده و از میان گزینه های موجود بر روی Windows Defender Security Center کلیک کنید. همچنین می توانید با فشردن کلیدهای ترکیبی Win + I و رفتن به قسمت تنظیمات ویندوز به ابزار دسترسی پیدا کنید.
برای جستجو و اسکن سیستم کامپیوتری خود با استفاده از Windows Defender ابتدا از طریق روشی که در قسمت قبل ذکر شد وارد Windows Defender Security Center شده و در منو روی گزینه Virus & Threat Protection کلیک کنید.
در صفحه باز شده روی گزینه Scan کلیک کنید. در این قسمت سه گزینه برای اسکن سیستم کامپیوتری در اختیار شما قرار می گیرد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم:
Quick Scan: با انتخاب گزینه Quick Scan فقط فایل های سیستمی ویندوز بررسی می شود.
Full Scan: با انتخاب این گزینه تمامی فایل های موجود در سیستم اسکن می شوند. در واقع علاوه بر درایور ویندوز شما (درایور C)، فایل های سایر قسمت های سیستم نیز اسکن می شوند.
Custom Scan: اگر می خواهید فقط یک فایل یا پوشه خاص را اسکن کنید، می توانید از این گزینه استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید حالت اسکن و سایر تنظیمات مربوط به Windows Defender را به دلخواه تغییر دهید. برای دسترسی به قسمت تنظیمات ابتدا از طریق قسمت Virus & Threat Protection بر روی گزینه Manage Settings کلیک کنید.
در صفحه باز شده چندین گزینه را مشاهده خواهید کرد که به بررسی آنها می پردازیم:
Real-Time Protection: با فعال کردن این گزینه، آنتی ویروس Windows Defender به طور خودکار سیستم کامپیوتر شما را بررسی و اسکن می کند و به محض مشاهده تهدید به شما اطلاع می دهد.
Cloud-Based Protection: اگر به فضاهای ابری متصل هستید با فعال سازی این گزینه می توانید از ورود ویروس ها و تروجان ها از طریق شبکه های ابری جلوگیری کنید.
Exclusions: اگر نمی خواهید برخی از فایل ها و پوشه های مورد نظر توسط Windows Defender اسکن شوند، می توانید از این گزینه استفاده کنید. در واقع فایل ها و برنامه های موجود در قسمت Exclusions هرگز توسط Windows Defender اسکن نمی شوند.
در این مقاله به بررسی محیط Windows Defender و نحوه کار با قسمت های مختلف این آنتی ویروس پرداختیم. با دانلود آپدیت های جدید این آنتی ویروس و همچنین فعال سازی قابلیت اسکن خودکار می توانید از نفوذ ویروس های کامپیوتری به سیستم خود جلوگیری کنید. برای ارسال سوالات و نظرات خود در مورد این مقاله نیز می توانید از طریق فرم دیدگاه ها با ما در تماس باشید.