Zoom یکی از ابزارهای کاربردی برای ویدئوکنفرانس است که اخیراً از آن استفاده زیادی میشود. این برنامه رایگان بوده و توانایی برگزاری کنفرانسهایی با 100 نفر را دارد. امکانات این برنامه آن را به یک گزینه ایدهآل برای برگزاری جلسات تبدیل کرده و در حال پیشرفت است.
Zoom یک نرمافزار کاملاً قابلاعتماد است. برای استفاده از این برنامه باید سختافزارهایی را آماده و تنظیم کنید. یکی از مشکلات این برنامه سیاه شدن صفحه آن هنگام استفاده از آن در ویندوز 10 است. باید بدانید که این مشکل قابلحل است و در ادامه این مقاله به شما میگوییم که چگونه مشکل سیاهی صفحه در Zoom را برطرف کنید.
یکی از مشکلات رایج برنامه Zoom سیاه شدن صفحه آن در ویندوز 10 است که هنگام انتخاب گزینه اشتراکگذاری صفحه یا پیوستن به یک جلسه آنلاین اتفاق میفتد. بسیاری از کاربران با سیاه شده صفحه فکر میکنند برنامه Zoom ازکارافتاده است اما چنین نیست. این مشکل بیشتر در ویندوز 10 به وجود میآید و اگر از مک استفاده کنید شاید اصلاً با این مشکل روبرو نشوید. در ادامه دلایل این مشکل و راهحل آن بیان خواهد شد.
چندین راهحل برای سیاهی صفحه برنامه Zoom در ویندوز 10 وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم.
در ابتدا برای حل سیاه شدن صفحه برنامه Zoom در ویندوز 10 سیستم خود را دوباره راهاندازی کنید. دکمههای Windows + X را فشار دهید تا به Start context menu دسترسی پیدا کنید. اکنون، نشانگر را روی Shut down or Sign out نگه داشته تا گزینهها نشان داده شود، حالا گزینه Restart را انتخاب کنید.
بعد از بوت شدن رایانه شخصی، برنامه Zoom را مجدداً بازکرده و اشتراکگذاری صفحه را دوباره امتحان کنید.
یکی از دلایل مختل شدن صفحه برنامه Zoom ممکن است ناسازگاری وضوح صفحهنمایش با این برنامه باشد؛ بنابراین ابتدا رزولوشن صفحه را بررسی کرده تا در صورت ناسازگاری بتوانید آن را حل کنید. برای اینکه بدانید رزولوشن صفحه چقدر است روی دسکتاپ کلیک راست کرده و Display settings را انتخاب کنید. سپس کمی پایین رفته و در قسمت Display Resolution روی منو کشویی کلیک کنید.
حالا میتوانید یکی از رزولوشنها را انتخاب کنید. اکنون به برنامه Zoom رفته و بررسی کنید که مشکل حل شده است یا خیر.
این مشکل در سیستمهایی با گرافیک دوگانه ممکن است اتفاق بیفتد. دلیل آن جابهجایی ناگهانی در GPU است که برنامه Zoom را مختل کرده و صفحه سیاه نشان داده میشود. سیستمهای Nvidia به دلیل مشکلات صفحه سیاه در آنها محبوبیت کمی دارند، اما تراشههای AMD نیز باید بررسی شوند. در ادامه ما به بررسی مشکل کارتهای گرافیک Nvidia میپردازیم زیرا ممکن است دلیل سیاهی صفحه Zoom کارتهای گرافیک Nvidia باشد.
ابتدا به Control Panel رفته و برنامه را بیابید.
اکنون به قسمت Nvidia Control Panel بروید.
در سمت چپ Panel، روی Manage 3D Settings کلیک کنید. این بخش زیر 3D Settings قرار دارد. حالا به قسمت Program Settings بروید. روی Add کلیک کرده و در سمت راستروی Select program to customize کلیک کنید.
اکنون باید برنامه Zoom’s Cpthost را جستوجو کرده و اضافه کنید. پس از کلیک روی Add روی Browse کلیک کنید. سپس به directory> AppData>Roaming> Zoom > Bin بروید. برنامه «Cpthost» را انتخاب کنید و «Open» را بزنید. همچنین، میتوانید این مسیر را در نوار آدرس Windows Explorer خود جایگذاری کنید.
C:\Users\Replace_With_Your_Username\AppData\Roaming\Zoom\bin
حالا شما باید Preferred Graphics Processor را تغییر داده و pick Integrated graphics را انتخاب کنید. تغییرات را اعمال کرده و افزونه را ببندید سپس برنامه Zoom را دوباره بازکرده و بررسی کنید که مشکل آن حل شده باشد.
گوگل کروم یکی از پرکاربردترین مرورگرهای اینترنتی در جهان است و اگر از آن بهعنوان مرورگر پیشفرض خود استفاده کنید، هیچ مشکلی وجود ندارد. اما گاهی وقتها نشاندادهشده که یکی از علتهای سیاه شدن صفحه برنامه Zoom قرارگیری گوگل کروم در پسزمینه رایانه است.
برای جلوگیری از اجرای گوگل کروم در پسزمینه مسیر زیر را دنبال کنید:
گوگل کروم را بازکرده و روی سهنقطه در سمت راست کلیک کنید و به Settings> Advanced> System بروید. حالا Continue running background apps when Google Chrome is closed را خاموش کنید.
اگر در هنگام استفاده از Zoom باید از مرورگر استفاده کنید میتوانید از مرورگرهای دیگر یعنی Firefox، Windows 10 و Mozilla استفاده کنید. هرچند که ممکن است این برنامهها نیز با مشکل مواجه شوند.
برنامه Zoom برای حل مشکل سیاه شدن صفحه در هنگام تماس راهحل ارائه داده و آن بهروزرسانی این برنامه است؛ بنابراین برای رفع این مشکل لازم است که Zoom desktop client را به طور مداوم بروز کنید. برای بهروزرسانی ابتدا وارد Zoom شده و روی profile picture thumbnail در سمت راست و بالای صفحه کلیک کنید حالا به قسمت Check for updates بروید.
اگر بهروزرسانی در دسترس باشد روی Update کلیک کنید.
پس از اتمام بهروزرسانی برنامه را دوباره راهاندازی کنید.
برای عملکرد بهتر لپتاپ باید در حالت High performance دهید. برای این کار پس از وصل شارژر به لپتاپ روی باتری کلیک کرده و گزینه High performance را انتخاب کنید. حالا برنامه Zoom از درایور گرافیک استفاده میکند. در حالت High performance باتری سریعتر خالی میشود، بنابراین لازم است زمانی از آن استفاده شود که بتوانید شارژر خود را به آن وصل کنید.
اگر کارت گرافیک اختصاصی دارید، میتوانید با بهروزرسانی درایور مشکل صفحه سیاه Zoom را حل کنید. برای بهروزرسانی درایور مراحل زیر را انجام دهید.
بخش Display adapters را بازکرده و روی کارت گرافیک راست کلیک کنید. حالا بر روی Update driver کلیک کنید.
در صفحه بعدی روی Let me pick from a list of available drivers on my computers کلیک کنید.
ویندوز گزینههای موجود را نشان میدهد. کارت گرافیک خود را انتخاب کرده و Next را بزنید.
حالا درایور شروع به نصب میکند و ممکن است صفحهنمایش سیاه شده و برای مدت کوتاهی رایانه از کار بیفتد.
بهروزرسانی ویندوز به دلیل اختلال در سیستم مورد استقبال زیادی قرار نمیگیرد اما برای حل این مشکل میتواند مفید باشد. برای دریافت آخرین بهروزرسانی ویندوز، روی نوار جستجو در گوشه سمت چپ پایین صفحه کلیک کنید و Windows update را انتخاب کنید سپس روی اولین گزینهای که نشان داده میشود کلیک کنید.
حالا به صفحه Windows Update رفته و در صورت وجود بهروزرسانی روی گزینه Download and Install کلیک کنید. اگر بهروزرسانی قبلاً انجام شده است روی Restart now کلیک کنید.