از زمان ظهور ویندوز 10، موضوع به روز رسانی درایورها نیز تغییرات قابل توجهی داشته است. اگر سیستم شما دارای اجزای جدیدی باشد، ویندوز 10 بهطور خودکار آخرین بهروزرسانیهای موجود برای مؤلفه جدید را دانلود و نصب میکند.
تجربه نشان داده است که همیشه نمی توانید به مرکز به روز رسانی ویندوز 10 اعتماد کنید. در واقع در برخی موارد ممکن است ویندوز به اشتباه یک به روز رسانی برای درایو دیگری دریافت کند.
راه های مختلفی برای دریافت آخرین به روز رسانی درایورها وجود دارد. در این مقاله می خواهیم چندین روش مختلف را بررسی کنیم. با آرانکووین همراه باشید.
یکی از ساده ترین راه ها برای به روز رسانی درایور در ویندوز 10 استفاده از محیط Device Manager است. برای استفاده از این روش موارد زیر را انجام می دهیم:
1. ابتدا بر روی نوار وظیفه یا Taskbar کلیک راست کرده و از منوی باز شده گزینه Device Manager را انتخاب کنید.
2. صفحه باز شده محیط Device Manager نام دارد. در این قسمت علامت تعجب زرد رنگ در کنار Driver هایی که نیاز به بررسی بیشتر دارند قرار می گیرد. یعنی درایور به درستی کار نکرده یا نصب نشده است.
3. برای مثال در ادامه می خواهیم درایور کارت صدا را آپدیت کنیم. برای این کار ابتدا گزینه Sound, video, and game controllers را باز کرده و سپس روی Realtek High Definition Audio راست کلیک کنید. در نهایت گزینه Update Driver را انتخاب کنید.
4. در صفحه باز شده Search automatically for drivers را انتخاب کنید. با این کار ویندوز به طور خودکار آخرین نسخه درایور را پیدا می کند.
5. پس از اتمام جستجو، در صورتی که آخرین نسخه درایور بر روی سیستم شما نصب شده باشد، پیامی مبنی بر نصب موفقیت آمیز درایور را دریافت خواهید کرد. در غیر این صورت ویندوز به طور خودکار آخرین نسخه را دانلود می کند.
متأسفانه، Device Manager روش قابل اعتمادی برای دریافت آخرین بهروزرسانیهای درایور نیست. در واقع، برخی از بهروزرسانیهای جدید ممکن است از طریق Device Manager در دسترس نباشند.
در این صورت استفاده از نرم افزارهای جانبی می تواند در شناسایی درایورهایی که نیاز به به روز رسانی دارند کمک زیادی کند. یکی از بهترین نرم افزارهای این قسمت برنامه IObit Driver Booster می باشد که می توانید از طریق وبسایت های معتبر به صورت رایگان آن را دانلود کنید.
با استفاده از این برنامه می توانید لیست تمامی درایورهای نصب شده بر روی سیستم کامپیوتر خود را مشاهده کنید. اگر هر یک از آنها نیاز به به روز رسانی دارند، می توانید این کار را تنها با یک کلیک انجام دهید.
در این مقاله به بررسی روش به روز رسانی درایورهای نصب شده در سیستم عامل ویندوز 10 پرداختیم. اگر برای مدت طولانی درایورهای خود را به روز نکرده اید، توصیه می کنیم از برنامه IObit Driver Booster استفاده کنید. اگر در مورد این مقاله به راهنمایی بیشتری نیاز دارید، می توانید سوالات و نظرات خود را از طریق فرم دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.