قابلیت جستجو را می توان یکی از ویژگی های اصلی سیستم عامل ویندوز 10 نامید. با استفاده از این قابلیت علاوه بر فایل ها و پوشه ها در ویندوز، می توانید مطالب مورد نیاز خود را در اینترنت نیز جستجو کنید.
در واقع کادر جستجو در ویندوز 10 به طور خودکار به موتور جستجوی بینگ متصل می شود. وقتی عنوانی را در این قسمت جستجو می کنید، می توانید از اینترنت نیز به نتیجه برسید.
به دلایل مختلف، گاهی اوقات قابلیت جستجو در سیستم عامل ویندوز 10 ممکن است دچار اختلال شود. در این مقاله می خواهیم راه های حل مشکل جستجو در ویندوز را بررسی کنیم. با آرانکووین همراه باشید.
Troubleshooter یک ابزار بسیار کاربردی برای عیب یابی مشکلات در سیستم عامل ویندوز 10 است. با استفاده از این قابلیت می توانید به صورت خودکار و در چند مرحله ساده مشکلات قسمت های مختلف ویندوز را برطرف کنید. برای استفاده از این روش موارد زیر را انجام می دهیم:
1. ابتدا کلیدهای ترکیبی Win + I را فشار داده و وارد قسمت تنظیمات ویندوز شوید. سپس بر روی گزینه Update and Security کلیک کنید.
2. در صفحه باز شده از طریق منوی سمت چپ روی گزینه Troubleshoot کلیک کرده و سپس گزینه Additional troubleshooters را انتخاب کنید.
3. حالا صفحه را کمی به پایین اسکرول کرده و Search and Indexing را انتخاب کنید.
4. در صفحه باز شده لیستی از مشکلات احتمالی را مشاهده خواهید کرد. برای بررسی و فعال کردن موارد مورد نیاز روی آنها کلیک کنید. در نهایت روی Next کلیک کنید.
5. در مرحله بعد مشکل شما مشخص می شود. اگر با اکانت ادمین وارد نشده اید، باید گزینه Try these repairs as an administrator را انتخاب کنید.
6. در نهایت روی Close کلیک کرده و یکبار سیستم خود را ریستارت کنید. به احتمال زیاد مشکل حل شده است.
ویژگی عیب یابی این قابلیت را دارد که بسیاری از خطاها و نقص های پیش آمده در ویندوز 10 را برطرف کند، البته در برخی موارد ممکن است با استفاده از روش قبلی مشکل برطرف نشود. استفاده از تنظیمات Search Index راه دیگری برای عیب یابی جستجو در ویندوز 10 است. برای استفاده از این روش، موارد زیر را انجام می دهیم:
1. ابتدا مانند روش قبل با استفاده از کلیدهای ترکیبی Win + I وارد قسمت Settings شوید. سپس بر روی گزینه Search کلیک کنید.
2. از منوی سمت چپ گزینه Searching Windows را انتخاب و سپس روی Advanced Search Indexer Settings کلیک کنید.
3. در صفحه باز شده گزینه Advanced را انتخاب کنید.
4. در پنجره جدید روی گزینه Rebuild کلیک کنید. این ممکن است چند دقیقه طول بکشد. پس از اتمام، یک بار سیستم را ریست کرده و مشکل را بررسی کنید. در پایان کار به احتمال زیاد مشکل شما در سرچ حل خواهد شد.
در این مقاله به بررسی راه هایی برای عیب یابی بخش سرچ در ویندوز 10 پرداختیم. در نظر داشته باشید که قابلیت سرچ تنها به جستجو در محیط ویندوز ختم نمی شود. در واقع با استفاده از کادر سرچ می توانید با استفاده از موتور جستجوی بینگ به جستجوی موضوعات مختلف در دنیای اینترنت بپردازید. اگر در مورد این مقاله به راهنمایی بیشتری نیاز دارید، می توانید سوالات و نظرات خود را از طریق فرم دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.