در این مقاله قصد داریم به بررسی 5 خطا و مشکلات رایج سیستم عامل ویندوز بپردازیم که برای بسیاری از ما اتفاق افتاده است اما نمیدانیم چگونه آنها را حل کنیم.
اگر از کاربران ویندوز هستید، احتمالا در حین انجام کارهای مختلف با مشکلات و خطاهای خاصی مواجه شده اید. ویندوز با پیامهای خطایی با همان صدای آشنا همراه است که به شما میگوید کاری که میخواهید انجام دهید به دلایلی نمیتواند اجرا شود. ممکن است هر ماه با تعداد زیادی از این پیام ها مواجه شوید، اما نمی دانید چگونه آنها را برای همیشه برطرف کنید. زیرا برخی از آنها کاملاً مبهم و نامفهوم هستند.
با ورود نسخه جدید ویندوز، بسیاری از باگ ها و مشکلات مربوط به آن به سیستم عامل اضافه می شود. اما این اشکالات معمولا خیلی زود برطرف می شوند. یکسری مشکلات در ویندوز وجود دارد که کاربران در هر زمانی می توانند با آن مواجه شوند. فرقی نمی کند که از چه نسخه ای از ویندوز استفاده می کنید یا در چه وضعیتی هستید، تا زمانی که یک عمل اشتباه انجام دهید، سیستم این واکنش را به شما نشان می دهد.
به دلیل این مشکل، تصمیم گرفتیم رایج ترین مشکلات سیستم عامل ویندوز را بررسی کنیم و ببینیم که چرا این مشکلات رخ می دهد و چگونه آنها را حل کنیم. امیدواریم این مشکلات هرگز برای ویندوز شما پیش نیاید، اما اگر زمانی با آنها مواجه شدید، امیدواریم این مقاله بتواند به شما کمک کند. مشکلات رایج ویندوز که قصد داریم در این مقاله بررسی کنیم عبارتند از:
هر کدام از این مشکلات و باگ ها زیرمجموعه های خاص خود را دارند که کاربر باید بداند با کدام یک سروکار دارد. به عنوان مثال، صفحه آبی مرگ به دلایل مختلفی رخ می دهد. باید بدانید که مشکل نرم افزاری است یا سخت افزاری تا بتوانید راه حل مناسب را پیدا کنید. در غیر این صورت دوباره با مشکل ذکر شده مواجه خواهید شد.
قبل از هر چیز دیگری، سیستم را راه اندازی مجدد کنید تا مشکلات رایج ویندوز برطرف شود
ساده ترین، اما در بسیاری از موارد عملی ترین راه برای حل انواع مشکلات یک سیستم، راه اندازی مجدد آن است. اغلب اتفاق می افتد که نرم افزارهای مختلف باعث ایجاد یکسری مشکلات در سیستم می شوند و از آنجایی که با راه اندازی مجدد تمامی این نرم افزارها به طور کامل بسته می شود، دیگر شاهد این مشکلات در سیستم نخواهیم بود.
بنابراین، قبل از متوسل شدن به یک راه حل عجیب و غریب و پیچیده برای حل مشکل خود، ابتدا سیستم را راه اندازی مجدد کنید و بررسی کنید که آیا مشکل حل شده است یا خیر. این راه حل به ویژه برای کسانی که سیستم خود را هر از چند گاهی خاموش می کنند توصیه می شود.
به طور کلی توصیه می شود حداقل هفته ای یک بار سیستم خود را خاموش کنید تا دچار مشکلات مختلف نشوید. البته اگر مشکل شما خیلی شدید باشد با یک راه اندازی مجدد ساده حل نمی شود. عمدتاً به این دلیل که گاهی اوقات خطا آنقدر شدید است که حتی اجازه راه اندازی مجدد را نمی دهید. اگر یک راه اندازی مجدد ساده مشکل شما را حل نکرد، می توانید با دنبال کردن مراحل زیر آن را برطرف کنید. البته اگر خطا یا پیغام خطایی که با آن مواجه شدید متعلق به 5 مورد زیر باشد.
یکی از رایج ترین مشکلات ویندوز مربوط به به روز رسانی، کد 0x80070057 است. این کد به شما در تشخیص مشکل کمک نمی کند، فقط به شما اطلاع می دهد که مشکلی وجود دارد که باید برطرف شود. از طرف دیگر، خطاهای مختلفی که هنگام به روز رسانی ویندوز با آنها مواجه می شوید، هر کدام کد متفاوتی دارند و بنابراین نمی توان تعیین کرد که برای حل آن کدام مسیر را طی کنید. اما یکی از رایج ترین خطاهایی که می توان گفت تقریباً در تمامی ویندوزها از زمان XP وجود دارد و کاربران احتمالاً با آن آشنا هستند، خطای 0x80070057 است.
این مشکل زمانی رخ می دهد که یک نسخه پشتیبان از فایل یا نصب جدید ویندوز ناموفق باشد. این خطا زمانی که آپدیت جدید ویندوز نصب نشده باشد نیز ظاهر می شود. راه حل در نظر گرفته شده برای رفع این مشکل شامل تغییر نام پوشه SoftwareDistribution، ویرایش تعدادی از فایل های رجیستری ویندوز و جایگزینی فایل های خراب به صورت دستی است.
Windows Update زمانی عالی است که به درستی کار کند زیرا ویژگی های امنیتی و نرم افزاری خوبی را به سیستم اضافه می کند و پایداری آن را بهبود می بخشد. در غیر این صورت ممکن است برای کاربران مشکل ایجاد کند. کدهای خطای دیگری که ممکن است شما را آزار دهند عبارتند از: 0x800F081F، 0x800F0906، 0x800F0907 و 0x800F0922، که اغلب به ناسازگاری مایکروسافت دات نت مربوط می شوند. چارچوب ها مرتبط هستند.
اما در زیر به راه حل های رفع خطای 0x80070057 می پردازیم. خطایی که به دلایل مختلف ظاهر می شود و نمی توان به درستی حدس زد که مشکل از کجاست. پس روش های زیر را یکی یکی امتحان کنید به امید اینکه مشکلتان حل شود.
یکی از روش هایی که به شما کمک می کند تا از شر این خطا خلاص شوید، حذف اطلاعات اضافی از روی هارد دیسک است زیرا زمانی که با این خطا مواجه می شوید، به خصوص زمانی که یک آپدیت جدید را نصب می کنید، احتمالا فضای دیسک کافی ندارید. زیرا گاهی اوقات آپدیت های ویندوز بسیار زیاد است و فضای زیادی را اشغال می کند.
برای اینکه بتوانید فایل های اضافی را خیلی راحت تر و کامل تر از سیستم خود حذف کنید، کافیست کلیدهای ترکیبی Windows + E را فشار دهید تا File Explorer باز شود. اگر دیدید درایوها فضای دیسک کم دارند، روی آنها کلیک راست کرده و Properties را انتخاب کنید. روی Disk Cleanup و سپس System Files کلیک کنید.
حالا هر چیزی را که فکر می کنید برای حذف اضافی است علامت بزنید. به عنوان مثال، فایلهای موجود در سطل بازیافت، فایلهای بهروزرسانی قدیمی ویندوز، پوشه نصب قبلی ویندوز، یا فایلهای موقت. اینها مواردی هستند که باید حذف شوند و خوشبختانه در هنگام حذف مشکل خاصی ایجاد نمی کنند.
گاهی اوقات این اتفاق می افتد که زمان و تاریخ هماهنگ نیستند که باعث خطای 0x80070057 می شود. اگر ساعت و تاریخ شما صحیح است به روش بعدی ادامه دهید در غیر این صورت با رفتن به قسمت تنظیمات زمان و تاریخ آنها را به درستی تنظیم کنید. فقط روی تاریخ و زمان در سمت راست نوار ابزار کلیک راست کرده و گزینه Adjust date and time را انتخاب کنید. اگر ویندوز شما بزرگتر از 11 است، می توانید این کار را در تنظیمات ویندوز در قسمت Time انجام دهید.
اگر این خطا خارج از به روز رسانی ویندوز رخ داده است، بررسی کنید که آیا به روز رسانی جدیدی در دسترس است یا خیر. اگر اینطور است، حتما آن را نصب کنید زیرا نصب به روز رسانی جدید بسیاری از باگ های سیستم را برطرف می کند. اگر به روز رسانی در دسترس نیست، به روش بعدی ادامه دهید.
Chkdsk یک دستور ساده برای بررسی سلامت هارد دیسک است. البته سلامتی یعنی بررسی اینکه آیا فایل مخربی در درایوهای شما وجود دارد یا خیر. این ابزار برای خود ویندوز است و نیازی به برنامه های شخص ثالث خاصی ندارید. حتی اگر هارد دیسک شما مشکلی داشته باشد، می توانید از این ابزار برای شناسایی آن استفاده کنید.
برای اجرای این دستور کافیست روی درایو ویندوز خود راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید. از گزینه های بالا به تب Tools رفته و بر روی گزینه Check کلیک کنید. اکنون روی Scan drive کلیک کنید و منتظر بمانید تا بررسی درایو در پس زمینه اجرا شود. در صورت وجود مشکل راه حل به شما نشان داده می شود و با انجام مراحل و راه اندازی مجدد سیستم احتمالاً خطای ذکر شده برطرف خواهد شد. اگر نه، به روش زیر ادامه دهید.
ویندوز دارای یک ابزار محلی برای بررسی مشکل است که می توانید از آن برای تعیین اینکه آیا یک فایل خراب در سیستم شما وجود دارد استفاده کنید. این ابزار با شناسایی و رفع انواع مشکلات به سیستم شما کمک می کند تا به وضعیت خوب خود بازگردد. فقط cmd یا Windows PowerShell را در کادر جستجوی ویندوز تایپ کنید و آن را در حالت مدیر اجرا کنید.
sfc /scan
دستور بالا را در خط فرمان تایپ کرده و Enter را فشار دهید. تکمیل فرآیند مربوطه مدتی طول می کشد. در طول این فرآیند هیچ کاری انجام ندهید و فقط منتظر بمانید تا همه چیز تکمیل شود. پس از تکمیل فرآیند، یکی از پیامهای زیر را مشاهده میکنید که قبل از آن معنی هر کدام آورده شده است.
Windows Resource Protection هیچ نقض یکپارچگی پیدا نکرد: سیستم شما خوب است و باید روش دیگری را امتحان کنید.
Windows Resource Protection نتوانست عملیات درخواستی را انجام دهد: باید سیستم را در حالت امن اجرا کنید و این کد را دوباره در cmd یا Windows PowerShell h اجرا کنید.
Windows Resource Protection فایل های خراب را پیدا کرد و آنها را با موفقیت تعمیر کرد: مشکل پیدا شد و با موفقیت حل شد.
Windows Resource Protection فایل های خراب را پیدا کرد اما نتوانست برخی از آنها را تعمیر کند: مشکلی پیدا شد اما با موفقیت برطرف نشد.
بعید است که با آخرین خطا مواجه شوید، اما در صورت بروز، به شما پیشنهاد می شود که بدون پاک کردن اطلاعات، ویندوز را مجددا نصب کنید که می توانید از تنظیمات، ریکاوری این کار را انجام دهید. اگر این را نمی خواهید، کافی است cmd یا Windows PowerShell را در حالت Administrator اجرا کنید و دستور زیر را تایپ کنید.
DISM /online /Cleanup-Image /RestoreHealth
بسته به سیستم شما، این فرآیند می تواند چند دقیقه طول بکشد. معمولا اتفاق می افتد که این روند در 20٪ آویزان است. بنابراین اگر این اتفاق برای شما افتاد، باید منتظر بمانید. زیرا این دستور فایل های خوب و سالم را از اینترنت دانلود کرده و فایل های خراب شما را جایگزین آنها می کند.
پس از اتمام فرآیند، دوباره دستور زیر را تایپ کنید و بررسی کنید که آیا هنوز آخرین خطا را دریافت می کنید. در این مورد همانطور که گفته شد، نصب مجدد ویندوز آخرین پیشنهاد ماست.
اگرچه کاربران خانگی ویندوز 10 نمی توانند به این تنظیمات دسترسی داشته باشند، اما اگر به آن دسترسی دارید، می توانید با ایجاد تغییراتی در آن، خطای 0x80070057 را برطرف کنید. فقط Windows + R را فشار دهید تا منوی Run باز شود. در قسمت جستجو، gpedit.msc را تایپ کرده و Enter را فشار دهید. حالا به مسیر زیر بروید.
پیکربندی رایانه > قالب اداری > اجزای ویندوز > به روز رسانی ویندوز > مدیریت تجربه کاربر نهایی > پیکربندی به روز رسانی های خودکار > پیکربندی نشده
سیستم را ریستارت کنید و بررسی کنید که آیا مشکل حل شده است یا خیر.
اگر خطای 0x80070057 در حین به روز رسانی ویندوز رخ داد، می توانید روند به روز رسانی را نیز برطرف کنید. فقط به تنظیمات بروید و Systems را انتخاب کنید. در صفحه باز شده، Troubleshooter را انتخاب کنید و از بین گزینه های مختلف Windows Update را انتخاب کنید و اجازه دهید عیب یاب Windows Update شروع شود.
اگر هیچ یک از روش های بالا مشکل شما را حل نکرد، دوباره ویندوز را نصب کنید، این بار همه چیز را از سیستم خود پاک کنید و بررسی کنید که آیا خطای ذکر شده همچنان وجود دارد یا خیر.
Dynamic Link Library که به اختصار DLL نامیده میشود، یک فایل به اشتراک گذاشته شده است که توسط بسیاری از برنامهها برای انجام مجموعهای از فعالیتها فراخوانی میشود. این فایل ها در خود ویندوز وجود دارند و بنابراین هیچ برنامه دیگری نیازی به ساخت DLL برای خود ندارد.
اما چگونه DLL می تواند یکی از رایج ترین مشکلات ویندوز باشد؟ همچنین ممکن است هنگام اجرای برنامه یا مخصوصاً بازی ای که به تازگی نصب کرده اید، خطای XYZ.DLL is missing در رایانه شما ظاهر شود. (xyz از نوع DLL است). اولین چیزی که به ذهن شما می رسد این است که DLL مربوطه را از اینترنت دانلود کرده و در سیستم خود قرار دهید. با این حال، این ایده خوبی نیست زیرا دانلود DLL از اینترنت می تواند مشکل ساز باشد. ما نمی دانیم که آیا سایت های DLL نسخه های به روز شده را در اختیار شما قرار می دهند یا نه، و حتی ممکن است برخی از آنها حاوی بدافزار باشند.
گاهی اوقات این اصلا مشکل شما را حل نمی کند. برای حل دائمی این مشکل کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
اولین کاری که برای حل این مشکل ویندوز باید انجام دهید این است که در زمانی که آنتی ویروس شما غیرفعال است، این برنامه یا بازی را حذف و دوباره نصب کنید. اگر در حالی که آنتی ویروس خاموش است فایل را از یک فایل فشرده استخراج کردید، دوباره آن را از فایل فشرده استخراج کنید و نصب کنید.
اگر مطمئن هستید که به طور تصادفی چیزی از فایل این اپلیکیشن پاک نکرده اید، کافی است یک آنتی ویروس خوب را دانلود کرده و روی سیستم خود نصب کنید. گاهی اوقات بدافزار میتواند باعث شود که برخی از فایلهای DLL از سیستم شما حذف شوند یا مجموعهای از بدافزارها خود را به عنوان DLL وارد سیستم کرده و مشکلاتی را ایجاد کنند.
توصیه می کنیم برنامه Malwarebytes را نصب کنید، که به شما کمک می کند بدافزار را از سیستم خود حذف کنید. اگر مشکل برطرف نشد، می توانید از System Restore برای بازیابی سیستم از چند روز پیش استفاده کنید و ببینید که آیا وضعیت بهبود یافته است یا خیر. سعی کنید زمانی را برای بازگشت انتخاب کنید که این مشکل را تجربه نکرده اید. حالا برنامه را حذف و دوباره نصب کنید و بررسی کنید که آیا مشکل حل شده است یا خیر.
البته ابتدا باید شرایط بازگشت به وضعیت قبلی را برای خود فراهم کنید. برای این کار کافی است وارد تنظیمات ویندوز شده و در پنل جستجو عبارت create a restore point را وارد کنید. در صفحه ای که ظاهر می شود، روی درایوی که می خواهید نقطه بازیابی (معمولاً درایو C) ایجاد شود کلیک کنید و Configure را انتخاب کنید. گزینه اولیه را علامت بزنید و حجم خاصی را به نقطه بازیابی نقشه برداری کنید. اکنون روی OK کلیک کنید تا فرآیند تکمیل شود. با این کار نقطه بازیابی سیستم شما ایجاد می شود و در صورت بروز هرگونه مشکل می توانید به حالت قبلی برگردید.
اگر باز هم مشکل حل نشد، ببینید این برنامه شامل چه سخت افزاری است. اینترنت را بررسی کنید تا ببینید آیا درایور جدیدی برای این نرم افزار موجود است یا خیر. به عنوان مثال چاپگر، گرافیک و غیره. اگر با این کار مشکل شما حل نشد، کد زیر را وارد کنید و بررسی کنید که آیا فایل خرابی روی درایوهای شما وجود دارد یا خیر.
sfc /scan
حالا مراحل بالا را که باید بعد از وارد کردن این کد انجام می دادید دنبال کنید. اگر باز هم مشکل شما حل نشد، توصیه می شود ویندوز را مجددا نصب کنید و تمام اطلاعات را در آن نگه دارید.
گواهینامه های امنیتی در واقع سپرهای امنیتی هستند که به شما امکان می دهند وب سایت ها را با خیال راحت مرور کنید. صاحبان وبسایتهایی که از اتصال HTTPS ایمن استفاده میکنند، باید برای دسترسی به گواهینامه معتبر، به یک مرجع گواهی امنیتی شخص ثالث مانند Norton یا GoDaddy پرداخت کنند.
مرورگر شما فهرستی از مقامات گواهی را که به آنها اعتماد دارد نگه میدارد، و اگر این گواهیها با آنچه مرورگر شما هنگام مرور وب انتظار دارد مطابقت داشته باشد، خوب هستید. اگر مشکلی در آن وجود داشته باشد، ممکن است یک خطای گواهی امنیتی دریافت کنید که نشان میدهد وبسایتی که میخواهید به آن دسترسی پیدا کنید، ایمن نیست.
گاهی اوقات این خطا مربوط به این است که کاربر فراموش می کند گواهی امنیتی وب سایت خود را تمدید کند و در نتیجه مشکلی پیش می آید که به راحتی قابل حل است. اما هنگامی که یک هکر به یک وب سایت حمله می کند، مرورگر می تواند به شما هشدار دهد که وب سایت مذکور امن نیست. در این صورت باید بسیار مراقب باشید و اگر با آن آشنایی ندارید وارد سایت نشوید. اما اگر هر بار که می خواهید به هر وب سایتی مراجعه کنید با این خطا مواجه می شوید، داستان متفاوت است و برای حل آن باید از روش های زیر استفاده کنید.
یکی از اصلی ترین دلایلی که ویندوز شما این مشکلات و پیغام های خطا را نشان می دهد این است که احتمالا ساعت سیستم دچار مشکل شده و عقب افتاده است. گواهینامه ها زمان شروع و پایان مشخصی دارند و مثلاً اگر رایانه شما روی 2005 تنظیم شده باشد، گواهینامه های معتبر را نمی شناسد. بنابراین، باید تاریخ و زمان سیستم خود را به دقت بررسی کنید. توصیه می شود به ویندوز اجازه دهید تصمیم بگیرد که چه زمانی را بر اساس موقعیت مکانی شما برای شما تعیین کند.
پس از تنظیم ساعت، سیستم را مجددا راه اندازی کنید و بررسی کنید که آیا مشکل حل شده است. اگر هنوز ساعت تنظیم نشده باشد، به احتمال زیاد باتری CMOS مادربرد معیوب است که خوشبختانه می توانید آن را بسیار ارزان بخرید. این باتری کوچک وظیفه همگام سازی تاریخ و ساعت سیستم شما را بر عهده دارد، بنابراین لازم نیست هر بار که آن را خاموش و روشن می کنید تاریخ و زمان را بازنشانی کنید.
بسته به نوع مادربرد خود، برای دسترسی به باتری بایوس باید به گوگل بروید و آموزش نحوه جدا کردن آن را ببینید. در اکثر مادربردها، باتری ها دارای اهرمی هستند که با فشار دادن به بیرون بیرون می زند. با این حال توصیه می شود آموزش های لازم را مشاهده کنید.
یکی از ترسناک ترین مشکلات ویندوز صفحه آبی مرگ است که اغلب به دلیل مشکل سخت افزاری ایجاد می شود. گاهی اوقات مشکل مربوط به سیستم عامل است و امیدواریم مورد دوم باشد و نه مورد اول که در مواجهه با آن می تواند هزینه زیادی برای شما داشته باشد.
البته، اگر بخواهیم صادق باشیم، بسیاری از ما که سیستم قدیمی داریم، جلوتر نمیرویم تا ببینیم چرا با این خطا مواجه شدهایم تا زمانی که پس از ظاهر شدن صفحه آبی مرگ، سیستم بهطور خودکار بدون هیچ مشکلی بوت شود. اما اگر اخیراً سیستمی را خریداری کرده اید و همچنان متوجه می شوید که چنین مشکلی برای شما پیش آمده است، توصیه می شود آن را حل کنید.
صفحه آبی مرگ می تواند دلایل ظریف زیادی داشته باشد که پوشش همه آنها در این متن غیرممکن است. اما همانطور که گفتم، بسیاری از ما اهمیتی نمیدهیم که کامپیوتر هرازگاهی صفحه آبی مرگ را برایمان پرتاب کند. چون گاهی (چند ماه یکبار) اتفاق می افتد. با این حال، اگر هر روز این صفحه را در فواصل زمانی بسیار کوتاه می بینید، نشان دهنده مشکلی است که باید به آن پرداخته شود. خوشبختانه، هر صفحه آبی مرگ کد منحصر به فرد خود را دارد که می تواند به شما در تشخیص علت کمک کند.
در این مقاله تعدادی از کدهای رایج را به شما معرفی می کنیم، اما گاهی اوقات پیش می آید که مشکل شما یکی از این کدها نیست و سیستم خطای دیگری نشان می دهد. بنابراین توصیه می شود به گوگل مراجعه کرده و کد مربوط به صفحه آبی مرگ را که به شما ارائه شده است را جستجو کنید تا اطلاعات مربوط به آن نمایش داده شود.
گاهی اوقات نیز اتفاق می افتد که صفحه آبی مرگ به سرعت ناپدید می شود و شما فرصتی برای بررسی علت آن ندارید. اپلیکیشن BlueScreenView می تواند در این راه به شما کمک کند. پس از بوت شدن سیستم، آن را اجرا کنید تا به شما بگوید آخرین صفحه آبی مرگ شما برای چه بوده و کد چیست. کافیست این کد را در اینترنت جستجو کنید تا دلیل آن را متوجه شوید. کدهای خطای رایج صفحه آبی مرگ در ویندوز عبارتند از:
همه خطاها به دلیل مشکلات خاصی در ویندوز ایجاد نمی شوند. برخی از این موارد زمانی رخ می دهند که پوشه ای را باز می کنید که نباید در آن باشید. در این صورت ویندوز با نمایش پیغام خطا و یادآوری این که حق دسترسی لازم برای دسترسی به این پوشه را ندارید، شما را متوقف می کند زیرا ممکن است مالک اصلی سیستم نباشید. اگر شما یک مدیر سیستم هستید، می توانید به سادگی به ویندوز بگویید و به فایل مورد نظر خود دسترسی پیدا کنید.
اگر یک حساب کاربری معمولی دارید، نمی توانید به تعدادی از پوشه های سیستم دسترسی داشته باشید. برای دسترسی به این پوشه ها باید وارد حساب کاربری مدیر شوید. اما چگونه کار می کند؟ مراحل زیر را با دقت دنبال کنید.
اگر با پوشه ای برخورد کردید که نمی توانید وارد آن شوید، کافی است روی فایل مورد نظر خود راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید. به تب Security رفته و روی گزینه Advanced کلیک کنید. حالا در بالای پنجره باز شده به دنبال گزینه ای به نام Owner بگردید. حال بر روی گزینه Change کلیک کنید تا بتوانید خود را به عنوان مالک سیستم وارد کنید.
در اینجا می توانید خود را به عنوان مالک سیستم و تمامی ادمین ها، کاربران و حتی مهمانان معرفی کنید. در این مرحله نام کاربری خود را در قسمت پایینی به نام Enter the object name تا انتخاب کنید تایپ کنید. اکنون برای بررسی اینکه آیا مشکلی وجود دارد، گزینه Check Names را انتخاب کنید. در صورت بروز مشکل به شما اطلاع داده خواهد شد. در غیر این صورت کار با این بخش تمام شده است.
حالا به همان صفحه اول برگردید که روی گزینه Advanced کلیک کرده اید. گزینه Replace owner on child containers and objects را علامت بزنید تا با کلیک روی گزینه Advanced در پایین صفحه ای که برای شما باز می شود، این تنظیمات برای همه پوشه ها و زیر مجموعه های این والد اعمال شود.
مطمئناً رایج ترین مشکلات ویندوزی که در طول روز هنگام کار با رایانه با آن مواجه می شویم بسیار بیشتر از این 5 نکته است، اما همچنان با توجه به بازخوردهای مختلف، این موارد رایج ترین هستند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در مورد آنها تحقیق کنیم. امیدواریم هیچ گاه با مشکل ایجاد مشکل مواجه نشوید، اما اگر این اتفاق افتاد نگران نباشید و سعی کنید به صورت اصولی آن را حل کنید.