امروزه رایانهها نقش بسیار مهمی را در زندگی ما بازی میکنند، ویندوز 11 طوری طراحی شده که شما را به چیزی که دوست دارید نزدیکتر کرده و نیازهایتان را به آسانی پاسخ دهد. ویندوزها همیشه وجود داشتهاند و صحنهای برای نوآوری در جهان بودهاند. آنها ستون فقرات کسبوکارهای جهانی به حساب میآیند. وب در ویندوز متولد شده و رشد کردهاست.
ویندوز جایییت که بسیاری از ما اولین ایمیل خود را نوشتیم، اولین بازی کامپیوتری خود را انجام دادیم و اولین خط کد خود را طراحی کردیم. ویندوز بستری است که افراد برای ایجاد، اتصال، یادگیری و دستیابی به آن رو میآورند. پلتفرمی که بیش از یک میلیارد نفر امروزه به آن کرده و از آن استفاده میکنند.
اگر دقت کرده باشید حتما به این موضوع پی بردهاید که ما از استفاده از رایانه شخصی در زندگی خود، کم کم به تلاش برای جا دادن تمام زندگیمان در سیستم خود رسیدیم. کامپیوترهای ما فقط جایی نبودند که برای جلسات، کلاسها و انجام کارها میرفتیم، بلکه جایی بودند که میآمدیم تا با دوستانمان بازی کنیم، نمایشهای مورد علاقهمان را تماشا کنیم و شاید مهمتر از همه، با یکدیگر ارتباط بگیریم.
آنچه بسیار قدرتمند است، تغییر در کامپیوترها با گذر زمان است که ما به وضوح آنرا دیدیم و احساس کردیم. از چیزی کاربردی به چیزی شخصی و احساسی. این همان نکتهای است که به سازندگان و طراحان ویندوز در ساختن نسل بعدی الهام میبخشد.
مکانی که با آن احساس آشنایی داشته باشید، جایی که بتوانید در آن یاد دهید، یاد بگیرید، بازی کنید و مهمتر از همه، با روشهای جدید ارتباط برقرار کنید. ویندوز 11، درنظر گرفتن تمام این نکات، آپدیتی جذاب و به یادماندنی به حساب میآید.
این ویندوز سعی بر این بوده که طراحی و تجربه برای کاربر ساده باشد تا بهرهوری نیز آسانتر شود. این آپدیت مدرن، تازه، تمیز و زیبا است. از دکمه روشن شدن گرفته تا هر صدا، فونت و غیره، همه چیز با دقت و ظرافت طراحی و اجرا شده تا کاربر را تحت کنترل گرفته و حس آرامش و راحتی را برای او به ارمغان آورد. Start در مرکز قرار گرفته و پیدا کردن سریع هرآنچه که کاربر نیاز دارد آسانتر شدهاست.
ویندوز همیشه با ارائه انعطافپذیری چندین پنجره و امکان چسباندن برنامهها در کنار هم به شما کمک میکند تا به هر شکلی که دوست دارید کار کنید. در ویندوز 11 Snap Layouts، Snap Groups و Desktops را به شما پیشنهاد میکنیم تا راه بهتری برای انجام چند کار داشته باشید و از کارهایی که باید انجام دهید مطلع شوید.
اینها ویژگیهای جدیدی هستند که به شما کمک میکنند کارهای خود را سازماندهی کنید و صفحه نمایش خود را بهینه نمایید تا بتوانید آنچه را که میخواهید در یک چیدمان بصری تمیز ببینید. همچنین خواهید توانست برای هر بخش از زندگی خود دسکتاپهای جداگانه بسازید.
احتمالا به هنگام آپدیت ویندوز یازده با مشکل صفحه سیاه روبرو خواهیدشد، در ادامه به این موضوع میپردازیم و راه حلهای مناسبی برای آن ارائه میکنیم.
در ادامه 6 راه حل برای رفع آن آوردهایم:
مشکلات مربوط به آداپتور گرافیک یا درایور آن، اتصالات شل یا نادرست معمولا باعث بروز این مشکل در ویندوز 11 میشوند. صفحه سیاه ویندوز 11، یکی از سخت ترین مشکلات موجود در این سیستم است که به خصوص، پس از به روز رسانی رخ دهد.
کاربران گزارش دادهاند که ویندوز معمولی و سالم شروع میشود، اما صفحه ورود یا پس از وارد کردن رمز عبور، سیاه میشود و همانطور باقی میماند. شاید برایتان سوال باشد که چه چیزی باعث سیاه شدن صفحه نمایش ویندوز 11 پس از ورود به سیستم میشود؟
در پاسخ باید بگوییم که منبع این مشکل درایور نمایشگر است. در واقع معمولا درایورهای گرافیک قدیمی باعث این مشکل میشوند. همچنین مشکلات سخت افزاری، مثل وجود ایراد در مانیتور یا اتصالات شل یا نادرست هم باعث صفحه سیاه ویندوز 11 هستند.
قبل از اینکه روند حل مشکل صفحه سیاه را شروع کنید، مطمئن شوید که مانیتور روشن بوده و به درستی به منبع برق وصل شده باشد. همچنین، کابل VGA را بررسی کنید، ممکن است شل باشد.
علاوه بر این، دو کلید Windows + P را فشار دهید و اطمینان حاصل کنید که گزینه PC screen-only در آنجا فعال باشد.
سپس به طور همزمان کلیدهای Windows + Ctrl + Shift + B را فشار دهید، در این قسمت ممکن است صدایی بشنوید و متوجه چشمک زدن صفحه به طور خودکار شوید. این یعنی درایور گرافیک ریست شده است.
برخی از کاربران گزارش دادند که انجام این کار به آنها کمک میکند تا مشکل صفحه سیاه را در رایانه ویندوز 11 خود برطرف نمایند.
نکته قابل توجه: اگر متوجه شدید یک چراغ روی دسکتاپ شما چشمک میزند، به این معنی است که مانیتور شما روشن است و همه چیز به درستی وصل شده. در این صورت ویندوز اکسپلورر را طبق مراحل زیر راهاندازی مجدد کنید.
حالا بررسی کنید که آیا میتوانید دوباره به دسکتاپ معمولی دسترسی پیدا کنید یا خیر.
علاوه بر این، دوباره Task Manager را با استفاده از Ctrl + Shift + Esc باز کنید.
این احتمال وجود دارد که به دلیل برنامههای مشخصی، سیستم شما پاسخگو نباشد، اجازه دهید رایانه شما را restart یا راه اندازی مجدد کنیم. رایانه خود را مجدداً راه اندازی کنید، سیستم عامل را به روز کنید و هر گونه اشکالی را که باعث مشکل صفحه سیاه میشود از بین ببرید.
علاوه بر این، تمام دستگاههای خارجی متصل به رایانه خود را جدا نمایید تا بررسی کنید که آیا سیاهی صفحه به دلیل مشکل یا ناسازگاری سخت افزار متصل به سیستم است یا خیر.
اگر هنوز صفحه نمایش سیاه و سفید ویندوز 11 را در ابتدای روشن کردن آن میبینید، توصیه ما این است که رایانه خود را در حالت safe mode راه اندازی کرده و راه حلهای ذکر شده در زیر را اعمال کنید.
آموزش safe mode و روش های ورود به آن
این احتمال وجود دارد که این مشکل (صفحه سیاه) به دلیل یک اشکال ایجاد شده باشد و احتمالا مایکروسافت با آخرین به روزرسانی ویندوز خود، رفع اشکال را منتشر میکند. به همین دلیل است که همیشه توصیه میکنیم به طور مرتب آخرین به روز رسانیهای ویندوز را بررسی و نصب نمایید.
بدین منظور:
پس از به روز رسانی، بررسی کنید که آیا همچنان با مشکل صفحه سیاه در رایانه خود مواجه هستید یا خیر.
همانطور که قبلاً گفته شد، درایورهای گرافیک قدیمی یا معیوب بسیار پیش میآید که باعث ایجاد مشکل صفحه سیاه در ویندوز 11 شما شوند. و برای اینکه chipset گرافیکی شما به درستی با آخرین ویندوز 11 کار کند، توصیه میشود آخرین به روز رسانی درایور گرافیک را نصب کنید.
برای به روز رسانی درایور گرافیک:
پس از update درایور گرافیک، احتمالا صفحه سیاه ویندوز 11 رفع خواهد شد.
به جای اینکه سیستم به طور خودکار درایور گرافیک را ارتقا دهد، میتوانید به صورت دستی گرافیک را از وب سایت رسمی همان مارک درایور گرافیک نصب شده روی رایانه خود دانلود و نصب کنید.
پس از بهروزرسانی دستی درایور گرافیک، صفحه سیاه دیگر روی رایانه شما نمایش داده نخواهد شد.
علاوه بر اینها، اگر مشکل فقط پس از بهروزرسانی اخیر ویندوز شروع شده باشد، میتوانید سعی کنید بهروزرسانی اخیر ویندوز را حذف نصب نمایید و بررسی کنید که آیا این کار مشکل را حل میکند یا خیر.