Power Automate Desktop ابزار بسیار مفیدی برای مدیریت و اجرای خودکار فرآیندهای ویندوز است. با این ابزار می توانید بسیاری از عملیات روزانه خود را که به صورت منظم و روتین انجام می دهید کنترل کنید.
این نرم افزار بسیار مفید تنها بر روی نسخه های Pro و Enterprise قابل اجرا است که کاربران می توانند به صورت رایگان از آن استفاده کنند. در واقع می توان این نرم افزار را مشابه مبحث ماکرو مجموعه آفیس در نظر گرفت که به صورت خودکار فرآیندهای مورد نظر شما را کنترل خواهد کرد.
در این مقاله می خواهیم نحوه نصب و استفاده از Power Automate Desktop در سیستم عامل ویندوز 10 را بررسی کنیم. با آرانکووین همراه باشید.
ابزار Power Automate Desktop به طور خودکار در سیستم عامل ویندوز 10 گنجانده نشده است. برای دریافت آخرین نسخه باید آن را از منابع معتبر دانلود کنید. برای استفاده از این ابزار مراحل زیر را دنبال کنید:
1. پس از دانلود و نصب نرم افزار، آن را اجرا کرده و در قسمت New Flow نام جدیدی برای وظیفه خود انتخاب کنید. در نهایت بر روی گزینه Create کلیک کنید.
2. صفحه جدیدی برای شما نمایش داده می شود. در پنل سمت چپ تصویر حدود 370 کار آماده وجود دارد. به عنوان مثال، با استفاده از اتوماسیون وب، می توانید فرآیندهای مربوط به کنترل خودکار مرورگرها را انجام دهید.
3. به همین ترتیب در قسمت System actions می توانید موارد مربوط به اتوماسیون نرم افزارهای نصب شده بر روی کامپیوتر را مدیریت کنید.
4. برای مثال در این آموزش می خواهیم فرآیند استخراج متن از فایل PDF و انتقال آن به فایل متنی را به صورت خودکار انجام دهیم. برای این کار ابتدا کلمه Extract را در کادر جستجو وارد کنید و روی Extract text from PDF از نتایج کلیک کنید.
5. در این مرحله بر روی آیکون paper کلیک کرده و پی دی اف مورد نظر خود را انتخاب کنید. سپس بر روی Save کلیک کنید و به مرحله بعد بروید.
6. عبارت write text را در قسمت جستجو وارد کنید و از نتایج موجود گزینه Write text to file را به پایین Extract text from PDF منتقل کنید. در واقع با این کار ابتدا فایل PDF استخراج شده و سپس توسط ابزار Write Text به متن تبدیل می شود.
7. در مرحله بعد مجددا بر روی آیکون paper کلیک کرده و مسیری را که می خواهید فایل نهایی ذخیره شود را انتخاب کنید.
8. حالا روی نماد X در کنار گزینه Text to Write کلیک کرده و مقدار متغیر ExtractedPDFText را انتخاب کنید.
9. در نهایت با کلیک بر روی گزینه Run فرآیند تبدیل به صورت خودکار آغاز می شود.
10. کار تمام است و خروجی نهایی در اختیار شما خواهد بود. در نظر داشته باشید که این فرآیند برای فایل های PDF نوشته شده به زبان فارسی مناسب نیست.
در این مقاله نحوه کار با ابزار Power Automate Desktop در سیستم عامل ویندوز 10 را بررسی کردیم. این ابزار کاربردهای گسترده ای دارد. در واقع با کمی تحقیق و کار با آن می توانید تقریبا تمام فعالیت های روزانه خود را به صورت خودکار و با استفاده از این ابزار انجام دهید. اگر در مورد این مقاله به راهنمایی بیشتری نیاز دارید، می توانید سوالات و نظرات خود را از طریق فرم دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.