Sleep ویندوز یکی از بهترین راه ها برای صرفه جویی در مصرف انرژی است. گاهی اوقات ممکن است نخواهید از سیستم خود برای چند دقیقه یا چند ساعت استفاده کنید. در این حالت با قرار دادن ویندوز در حالت Sleep می توانید بدون از دست دادن اطلاعات و اجرای برنامه ها، سیستم را در حالت ذخیره انرژی قرار دهید.
با وجود قابلیت های زیاد Sleep Mode، این قابلیت می تواند در بسیاری از سیستم های کامپیوتری با مشکلاتی همراه باشد. در این مقاله می خواهیم به بررسی کلی روش های عیب یابی Sleep در سیستم عامل ویندوز 10 بپردازیم. با آرانکوین همراه باشید.
در مرحله اول برای رفع مشکلات Sleep در سیستم عامل ویندوز 10 ابتدا باید تنظیمات این قسمت را بررسی کنید. در واقع، ایجاد برخی تغییرات در Power Option ممکن است مشکلات خواب را برطرف کند. برای این کار موارد زیر را انجام دهید:
1. ابتدا با استفاده از کلیدهای ترکیبی Win + I وارد تنظیمات ویندوز شده و سپس بر روی گزینه System کلیک کنید. سپس گزینه Power & sleep را انتخاب کنید. سپس روی گزینه Additional power settings کلیک کرده و سپس از طریق منوی سمت چپ عبارت Choose when to off the display را انتخاب کنید.
2. در این قسمت در کنار عبارت Put the computer to sleep باید زمان مناسبی را برای ورود کامپیوتر به حالت Sleep در نظر بگیرید. در واقع، اگر بخواهید زمان زیادی را صرف کنید، ممکن است رایانه شما هرگز به حالت خواب نرود.
3. سپس بر روی Change advanced power settings کلیک کنید. در صفحه باز شده، دو گزینه در پایین تنظیمات تعلیق انتخابی USB باید در حالت Enabled باشند.
ویژگی Fast Startup به شما امکان می دهد کامپیوتر را در زمان سریع تری روشن کنید. با این حال، اگر سیستم شما سخت افزار نسبتاً ضعیفی دارد، ممکن است هنگام فعال بودن این ویژگی، مشکلاتی در Sleep وجود داشته باشد. برای غیرفعال کردن Fast Startup در ویندوز 10، موارد زیر را انجام دهید:
1. ابتدا کلیدهای ترکیبی Win + I را فشار داده و به قسمت تنظیمات ویندوز بروید. سپس بر روی گزینه System کلیک کنید. در صفحه باز شده گزینه Power & sleep را انتخاب کرده و از طریق منوی سمت چپ روی عبارت Additional power settings کلیک کنید. در نهایت گزینه Choose what the power buttons do را انتخاب کنید.
2. در پنجره باز شده ابتدا بر روی گزینه Change settings that are now unavailable کلیک کرده و سپس عبارت Turn on Fast Startup را غیرفعال کنید.
یکی دیگر از دلایل وارد نشدن سیستم به حالت Sleep مشکل درایورهای ویندوز است. برای حل این مشکل، می توانید آنها را به روز کنید. برای این کار موارد زیر را دنبال کنید:
1. برای دریافت آخرین نسخه درایور، ابتدا باید نسخه فعلی را بشناسید. برای دریافت اطلاعات کامل در مورد درایورهای نصب شده بر روی سیستم می توانید از نرم افزار DriverView استفاده کنید.
2. پس از مشاهده نسخه درایور، کلیدهای ترکیبی Win + I را فشار داده و وارد قسمت تنظیمات ویندوز شوید. سپس بر روی گزینه Update & Security کلیک کرده و در نهایت گزینه View optional updates را انتخاب کنید. در این قسمت می توانید آخرین آپدیت ها را برای درایورهای خود دانلود و نصب کنید.
3. همچنین امکان دریافت آپدیت درایورهای ویندوز از طریق Device Manager وجود دارد. برای این کار ابتدا کلیدهای Win + X را فشار داده و از طریق منوی باز شده بر روی Device Manager کلیک کنید. در مرحله بعد روی درایور مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه Update driver را انتخاب کنید.
برخی از درایورها و نرم افزارهای نصب شده روی سیستم عامل ویندوز 10 ممکن است سیگنالی مبنی بر نیاز به برق ارسال کنند. در این حالت سیستم شما هرگز وارد حالت Sleep نمی شود.
برای شناسایی این گونه نرم افزارها ابتدا کلیدهای ترکیبی Win + X را فشار داده و از منوی باز شده بر روی Command Prompt (Admin) کلیک کنید. سپس دستور powercfg -requests را وارد کرده و Enter را فشار دهید. پس از بررسی، لیستی از نرم افزارها و درایورهایی که درخواست برق ارسال کرده اند ظاهر می شود.
در این مقاله راه هایی برای عیب یابی Sleep Mode در ویندوز 10 بررسی کردیم، اگر پس از انجام موارد بالا مشکل شما برطرف نشد، پیشنهاد می کنیم یک بار سیستم عامل را تغییر دهید. اگر در مورد این مقاله به راهنمایی بیشتری نیاز دارید، می توانید سوالات و نظرات خود را از طریق فرم نظرات با ما در میان بگذارید.