در این مقاله به بررسی و آموزش فعال کردن ریموت دسکتاپ میپردازیم و نحوه فعال کردن آن در ویندوزهای مختلف را بیان میکنیم. این قابلیت به دلیل مسائل امنیتی که ایجاد میکند به صورت دیفالت بر روی ویندوز فعال نیست و باید بر روی کامپیوتری که نیاز است به آن متصل شویم فعال شود. پس اگر میخواهید آموزش فعال سازی ریموت دسکتاپ ویندوز و نحوه فعال کردن آن را بدانید تا انتهای این مقاله همراه آرانکو باشید.
به قابلیت اتصال به یک کامپیوتر دیگر و دیدن صفحه آن کامپیوتر و همچنین کار کردن با آن ریموت شدن و یا به عبارتی ریموت دسکتاپ گفته میشود. این قابلیت نیاز به نصب ندارد و به صورت دیفالت در پکیج ویندوز موجود است.
همچنین نرم افزار Remote Desktop Connection نیز که برای ریموت زدن به کامپیوتر دیگر مورد نیاز است به صورت دیفالت بر روی ویندوز وجود دارد.
برای فعال کردن ریموت دسکتاپ در ویندوز کلاینتی مانند ویندوز ۱۰ و یا ۷ که میخواهیم به آن متصل شویم باید مراحل زیر را طی کنیم.
در ابتدا بر روی This PS کلیک راست کرده و Properties را انتخاب کنید.
سپس در سمت چپ گزینه Remote Setting را انتخاب کنید.
در منوی Remote Desktop دو گزینه پیش روی شماست:
با انتخاب گزینه اول که دیفالت ویندوز نیز است، قابلیت ریموت زدن به این کامپیوتر وجود ندارد.
پس برای فعال کردن این قابلیت باید این چک باکس را بر روی گزینه دوم و یا Allow قرار دهیم.
بعد از فعال کردن ریموت دسکتاپ یک گزینه Allow connections only from computers running remote desktop whit Network Level Authentication که به صورت توصیه شده توسط ویندوز است نیز مواجه میشوید. با انتخاب این گزینه تنها کاربرانی حق متصل شدن به این ویندوز را دارند که در قسمت Select Users درج شده باشند. پس اگر این گزینه را فعال کنید حتما باید کاربان مد نظر خود را در آن قسمت وارد کنید.
برای وارد کردن کاربران نیز بر روی Select Users کلیک کرده و گزینه Add را انتخاب کنید، سپس باید حداقل سه حرف از یوزر مورد نظر خود را تایپ کنید و گزینه Check Name را بزنید تا خود ویندوز آن یوزر را شناسایی کرده و آن را، که ممکن است لوکال و یا تحت دامین باشد به این لیست اضافه کند.
در صورتی که این گزینه را انتخاب نکنید نیازی به وارد کردن کاربران ندارید و هر شخصی که دسترسی به سیستم شما و نام کاربری و رمز عبور آن دارد میتواند به آن سیستم متصل شود.
فعال سازی ریموت دسکتاپ ویندوز ۱۰ و یا ۷ تفاوت زیادی با هم ندارند و به همین روش میتوان این قابلیت را بر روی ویندوزهای کلاینتی دیگر فعال کرد.
برای فعال سازی این قابلیت در ویندوز سرور 2012 به بالا از منوی استارت Server Manager را انتخاب کنید ، سپس Local Server را از قسمت چپ انتخاب کنید.
در منوی باز شده بر روی گزینه Remote Desktop کلیک کنید. ادامه موارد همانند فعال کردن ریموت دسکتاپ در ویندوزهای عادی است که در بالا شرح داده شد.